2021. augusztus 27., péntek

DESIGUAL GARDEN FLIP-FLOP NŐI SZANDÁL AKCIÓS ÁRON SZÍNES TRÓPUSI VIRÁGOKKAL AZONNALI POSTÁVAL ! - Jelenlegi ára: 5 590

Köszöntelek az aukciómon !
MINDEN TERMÉKEMET VATERA FOXPOST-TAL KÜLDÖM VAGY MPL FUTÁRRAL IS POSTÁZOM VAGY SZEMÉLYES IS ÁTVEHETŐ A HÉT MINDEN NAPJÁN  !
Eladásra kínálom a képeken látható DESIGUAL GARDEN FLIP - FLOP NŐI SZANDÁLT SZÍNES TRÓPUSI VIRÁGOKKAL DÍSZÍTETT LÁBUJJ KÖZEPES FAZON.
A flip-flop szandál mérete : 39 -es., külső talp hossza : 26 cm
Vidám formatervezés és mintázat a divatos nyári viselet egyik elengedhetettlen kelléke . A Desigual papucs talpát és pántját DESIGUAL LOGÓ DÍSZÍTI .
Az itt leírtakon kívül bármilyen kérdésre szívesen válaszolok , inkább kérdezz a későbbi félreértés elkerülése végett !
Kapcsolat felvételre három napot tudok biztosítani a fizetésre hét nap a leghosszabb idő amit még eltudok fogadni , ezután a terméket negatív értékelés mellett újra indítom !  
Fizetéssel kapcsolatos tudnivalókat megtalálod az aukció végén küldött automata elektronikus levélben ! Kérem a kapcsolat felvételt a lekérhető e-mail címedről kezdeményezd.
A kapcsolat tartást minden esetben e-mailben tartom és a küldemény postára adásáról is elektronikus levelet küldök . UTÁNVÉTELLEL NEM POSTÁZOK !  
Arra kérek Mindenkit csak akkor vásároljon, ha az itt leírt feltételeket és az ismerj meg oldalamon leírtakat elfogadja ! Köszönöm szépen !
Örülök, hogy itt jártál , bízom benne lesz szerencsénk máskor is  !
MINDEN ELADÓ TERMÉKEM KÉSZLETEN VAN !


Jelenlegi ára: 5 590 Ft
Az aukció vége: 2021-08-27 12:52 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése