2021. február 25., csütörtök

Vízpumpa komplett Minarelli LC Top Performance - Jelenlegi ára: 28 790 Ft

ELŐRENDELHETŐ
Rövid ismertető:  Csere komplett vízpumpa a Top Performance-tól.
Mihez ajánljuk:  Vízhűtéses Minarelli fekvőhengeres robogókhoz ajánljuk. Pontos listát a "Melyik típusokhoz jó? " fülre kattintva láthatsz.
Tulajdonságok:
Jó minőségű termék
FONTOS!  A termék megvásárlása előtt célszerű egyeztetni a szerelőddel. A terméket valószínűleg magad is be tudod szerelni. De a helytelen beszerelésből adódó károk esetén semmilyen módon nem téríthetjük vissza a termék árát. Garanciális probléma esetén is szükséges a hivatalos számla a beszerelésről és a szerelő vagy szerviz írásos véleményezése. Ezért javasoljuk, hogy hivatalos szerelőnél, vagy szakszervizben szereltesd be a motorodba. További részleteket az ÁSZF-ben vagy a rajzos vásárlói tájékoztatóban találsz.
Gyártó:  A Top Performance kifejlesztette és piacra dobta a minarelli motorok OEM alkatrészeit.  Kiváló minőségű termékei vannak, nem csalódsz bennük.  Az olasz cég nem csak OEM termékeket értékesít;  CPI, Keeway, Piaggio és sok más robogó márka alkatrészek megtalálhatók a kínálatukban.
A termék vadonatúj, nem használt.
A termék beszerzésének hossza általában 2-10 munkanap, szélsőséges esetben (nagykereskedésben is kifogyott) több. Ilyen helyzetben tájékoztatunk a beszállítás várható idejéről.
Az ár a szállítás díját nem tartalmazza, nem alkuképes!  
Személyesen átvehető nagykőrösi üzletünkben.
A szállítási díjakkal kapcsolatos információkat az oldal alján az Információk oszlopban találsz, vagy kattints IDE!
ELŐRENDELHETŐ

Jelenlegi ára: 28 790 Ft
Az aukció vége: 2021-02-26 02:10 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése