2017. szeptember 27., szerda

Az első lovag (Richard Gere) INGYEN POSTA! - Jelenlegi ára: 4 630 Ft

Bontatlan blu-ray. Külföldi kiadás magyar szinkronnal, magyar felirattal.  
Szállítási költség nincs. Utánvételes küldésre nincs lehetőség. Kérlek vedd ezt figyelembe licited megtételekor.
Ingyenes szállítás keretén belül a terméket az alábbi módon küldöm.
Azokban a városokban, ahol van foxpost csomagautomata, ott minden terméket kizárólag foxpost csomagautomatába küldöm.
Ha nincs foxpost csomagautomata, de van MPL csomagautoma, akkor a terméket MPL csomagautomatába küldöm.
A fentiek hiányában, lakcímre, ajánlott levélként csak 1 db lemezt tudok küldeni, tekintettel arra, hogy 2017. január 1-től a Posta csak a max 2, 4 cm vastag küldeményt veszi fel levélként. 2-4 lemezt, ajánlott levélként postapontra küldöm, postán maradóra. Ennél több lemezt MPL futárral küldöm postapontra.
Nagy terjedelmű csomagban feladható terméket MPL futárral küldöm postapontra.
Kérlek, olvassd el az ismerj+ oldalamat.
Egy történet abból a korból, amikor a férfiak még megküzdöttek a becsületükért, és megvívtak egy nő szerelméért. Arthur király a bölcs, nemes lelkű uralkodó kérlelhetetlen katona is, ha kell. Harcba száll a gonosz Malavant-tal, aki megint egy újabb várost akar uralma alá hajtani. E város úrnője, a gyönyörű Guinevere beleszeret uralkodójába, és úgy dönt, feleségül megy hozzá. Ám éppen mikor belépne a királyi vár kapuján, ahol a házasság és a korona várja, véletlenül összetalálkozik egy ismeretlen nomáddal, Lancelottal.
Lancelot nem ismer félelmet, és sosem hátrál meg az ellenség elől. Tökéletes harcos. Azon veszi észre magát, hogy itt van az uralkodói udvarban, ahová nem a dicsőség vágya hajtotta, és nem is az, hogy elnyerje a lovagi címet. Ám Arthur király meglátja Lancelot-ban a bátor és becsületes hőst, és a híres Kerekasztal lovagjává teszi. De ő csak egyet akar: az áhított nő kezét.


Jelenlegi ára: 4 630 Ft
Az aukció vége: 2017-10-18 09:04 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése