2017. június 28., szerda

Weihrauch HW 80 légpuska, 4.5mm - Jelenlegi ára: 147 990 Ft


A HW 80 egy igazán markáns megjelenésű, férfias légfegyver. Robusztus megjelenése, erős felépítése azonnal elárulja, hogy ez a puska egy igazán nagy teljesítményre készült és nagy távolságú lövészetre használható légfegyver. A HW 80 a legerősebb Weihrauch fegyverek közé tartozik, melynél már csak a HW 90-es és a HW 100-as készül nagyobb energiával!
Bükkfa ágyazása sima felületű, finoman halbőrözött pisztolymarkolata rendkívül szép és nagyon kényelmes fogású. A tusa szimmetrikus kialakítású, enyhén pofadékos kiképzéssel. A puska csőtörős működésű, melybe gyárilag egy brutális méretű rugót helyeztek el. A puska felhúzásakor az elsütőszerkezet automatikusan bebiztosított állapotba kerül. A biztosító gomb a dugattyúház végén, a bal oldalon található, mely a precíz kidolgozásnak köszönhetően rendkívül finoman kapcsolható.
A fegyver természetesen a rekord típusú elsütőszerkezettel rendelkezik, mely kiváló sütéséről vált híressé. A puskán 11 mm-es szereléksínt is kialakítottak, melyre a távcsőszereléket három csavarral lehet fixálni. Masszív felépítés, nagy tömeg, brutális teljesítmény, kifejezetten az erős férfiak számára!
A HW 80 légpuska műszaki adatai:
Működés: rugós, csőtörős
Kaliber [mm]: 4, 5
Csőtorkolati sebesség [m/s]: 295
Csőtorkolati sebesség magyar előírás szerint [m/s]: 170
Tus anyaga: bükkfa
Csőhossz [mm]: 500
Hossza [mm]: 1150
Súly [g]: 4000
Biztosítás: automatikus
Elsütőszerkezet: állítható
Gyártó: Weihrauch, Németország
A képek és a termék között akadhatnak apró eltérések.


Jelenlegi ára: 147 990 Ft
Az aukció vége: 2017-07-19 11:33 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése