2017. június 29., csütörtök

Egerek és emberek (eredeti) INGYEN POSTA! - Jelenlegi ára: 3 209 Ft

Újszerű DVD. Külföldi kiadás magyar szinkron nélkül, de magyar felirattal.  
Szállítási költség nincs. Utánvételes küldésre nincs lehetőség. Kérlek vedd ezt figyelembe licited megtételekor
Kérlek, olvassd el az ismerj+ oldalamat.
A nagy gazdasági válság idején két unokatestvér munkát keres. Ketten tökéletes férfit alkotnának:  George intelligens, jó szervező, a szellemileg kissé fogyatékosLennie pedig bivalyerős és szorgalmas.
   Egy kaliforniai farmon végre felfogadják őket a betakarítás idejére. A nagy mamlasz Lennie hamarosan a többi munkás gonosz vicceinek céltáblájává válik, deGeorge mindig kiáll mellette. Megpróbálnak távol maradni a bajtól, és együtt szövik tovább régi álmukat egy saját kis birtokról, ahol maguk gazdálkodhatnak, és ahol Lennie nyulakat is tarthat majd.
   A munkások egyik vezetője,  Curley élen jár Lennie piszkálásában,  Curley csinos, de kikapós felesége azonban kedves a buta óriással. Az asszony úgy tekintLennie-re, mint egy nagy, kedves kutyára, akit cirógathat és akivel játszhat. Hiába figyelmezteti Georgeaz unokaterstvérét, hogy maradjon távol a nőtől,  Curleyfelesége tovább provokálja Lennie-t.
   Amikor egy napon az asszony Lennie számára érthetetlen okokból megbántja az óriást,  Lennie kedves akar lenni a nőhöz, aki azonban tovább játssza a megbántottat.  Lenniemeg van zavarodva, nem érti a helyzetet, meg akarja nyugtatni a nőt, de nincs tisztában saját erejével, és bekövetkezik a tragédia…
   John Steinbeck klasszikusának legújabb filmfeldolgozása a regényhez hasonlóan maradandó élményt nyújtó, nagyszerű alkotás!

Jelenlegi ára: 3 209 Ft
Az aukció vége: 2017-07-05 07:49 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése