2022. november 13., vasárnap

Antik Jámbor kés extra kicsi mini méretben 9 cm 1FT NMÁ - Jelenlegi ára: 1 Ft

Antik Jámbor kés  extra kicsi mini méretben 9 cm 
Az alábbi pár sort kérlek olvassa el mielőtt licitál:
Licitálás előtt:
Megkérünk minden kedves licitálót, hogy a licit elküldése előtt kérdezzen nyugodtan. Licitet a visszaélések elkerülése végett nem törlünk. Köszönöm a megértést.  
Licitálás után:
Megkérjük a nyertes licitálót, hogy a nyertes licit után 3 napon belül vegye fel velünk a kapcsolatot és legkésőbb 10 napon belül rendezzük le az adás. -vételt.  
Az aukció lejárta után automatikusan emailben kiküldött "Vásárlási értesítő" fogja tartalmazni a személyes átadás illetve a postai szállítással kapcsolatos pontos információkat.  
Természetesen minden eladott termékről számlát állítunk ki. Amennyiben a számlázási /szállítási cím eltér a Vaterán megadottaktól azt kérjük legyen szíves előre jelezni.
Licitösszevárás lehetséges, de az első nyertes licit és utolsó nyertes licit között, kérem ne teljen el 3 hétnél több idő.
Szállítás/ Átvétel:
Az átvétel történhet személyesen Gödöllői boltunkban vagy Budapesten a X. kerületi raktárunkban előre egyeztett időpontban. Személyes átadás esetén feltétlenül szükséges a telefonos egyeztetés a raktári kiszolgálás miatt.   Más címen való személyes átadás nem megoldható.
Szállítás lehetséges futárral, postával vagy Foxposttal. Az árakról tájékozódhat a "Szállítási feltételek" menüpont alatt.  
Több termék vásárlása esetén a szállítási díj változhat a súly és a csomag terjeldemének függvényében. Hetente kétszer tudunk postázni, átalában szerdán és pénteken.
Minden esetben alaposan becsomagoljuk a terméket, hogy ne sérüljön szállítás közben, de törékeny termék vásárlásakor, szállítás közbeni sérülés esetén pénzvisszafizetési garanciát csak abban az esetben tudunk adni, amennyiben törékenyként kéri a szállítást.  
Köszönjük a megértést, jó licitálást!

Jelenlegi ára: 1 Ft
Az aukció vége: 2022-11-14 01:39 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése