2022. július 7., csütörtök

RADLEY mogyoróbarna valódi bőr, sportosan elegáns hobotáska - Jelenlegi ára: 20 000 Ft

RADLEY mogyoróbarna valódi bőr, sportosan elegáns hobotáska
A termék luxuskategóriájú, minőségéért a márkanév a garancia.
Egy eredeti Radley...! : )
Erős, vastag valódi bőrből készült sportosan elegáns hobotáska a márka eredetiségét igazoló, a táskán kívül-belül több helyen feltüntetett, a márkára jellemző kutyussal, s kívül, a táska fülén elhelyezett kutyusos táskadísszel. Szépségét elsősorban a kellemes mogyoróbarna alapszín, a márkára jellemző igényes kidolgozás, valamint a kellemes, letisztult hobofazon adja. Mogyoróbarna... mogyorószín... mogyoróvörös... narancsbarna... kellemes melegbarna... hazelnut brown. Különleges darab. Azoknak ajánlom, akik szeretik a finom, márkás, ám szolid eleganciát, a megszokottól eltérő, picit feltűnő dolgokat. Azoknak ajánlom, akik szeretik a legapróbb részletekig kidolgozott tökéletességet, az egyedi megoldásokat...., tehát szeretik a RADLEYT.
Új, hibátlan, szemet gyönyörködtető darab.
Közepes méretű, mindennapos használatra tökéletesen alkalmas. Nem kicsi és nem nagy, épp az a leginkább szerethető középméret, melyben minden elfér, amire a napi rutinhoz szükség lehet. Tágas, jól bővülő, öblös egyterű belseje sok mindent elnyel. Egyik felében egy nagyobb méretű cipzáros-, s egy valamivel kisebb, bőrrel szegett nyitott zseb került kialakításra. Kívül, a táska elején két kisebb mágnespatentos, hátoldalán egy nyitott, nagyobb méretű zseb kapott helyet.
A bélése bézs-palakék-ónszürke színösszeállítású erős, finom, vászonszerű textil virágmotívumokkal. A táskafedél mágnespatenttal záródik.
Magassága:      27 cm.
Szélessége:       30 cm.
Mélysége:        10 cm.
Kézi fogója:     60 cm (fix; vállon is kényelmesen hordható).

Jelenlegi ára: 20 000 Ft
Az aukció vége: 2022-07-08 01:10 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése