2022. április 18., hétfő

ASUS típusu PC alaplapgyűjtők figyelem! ASUS P5KPL-CM tesztelt alaplap komplett működő állapotban - Jelenlegi ára: 6 500


Kérem, olvassa el a leírást mielőtt licitál!
A képeken látható sérülésmentes állapotban. Akár egy műalkotás. Harmonizáló színekkel, impozáns megjelenéssel.
Tesztelt, működik. Fotókról minden leolvasható.
Ritka alaplap, nekem még soha nem volt a kezemben ilyen - (meg biztos még sokfajta nem). De az a szép a gyűjtésben, hogy mindig akad egy olyan példány, amely nincs meg a vitrinben, de szeretnénk, ha ott lenne. Aki netán így van a dologgal, az szerintem megtalálta a vitrinjébe való csodaszép állapotban lévő példányát!
Ettől függetlenül akár használatra is alkalmas az alaplap, mivel működik. Szerintem megvan hozzá a hátsó kis takarólemeze is. Megnézem majd.
Ami az alplapban van, az minden jár hozzá. CPU, hűtőtönkkel és csendes ventilátorral, DDR2 800MHz RAM 512 és 1GB-s modulokkal.
Postázni  MPL Vaterafutárral IGEN!
DPD és más futár NEM!
Foxpost NEM!
MPL csomagautomata IGEN!
Gyors postázás, biztonságos csomagolás.
Lásd képeket!
Utánvéttel nem postázok!
KÉRDEZZEN BÁTRAN, ha valami nem érthető.
A kedves vevőt kérem 3 napon belül vegye fel velem email-ben a kapcsolatot és 7 napon belül egyenlítse ki az anyagiakat. Ellenkező esetben nem tudok csak negatív értékelést adni.
!!! Ha netán érkezik kérdés alul, akkor előfordulhat, hogy a Vatera - új szolgáltatásának köszönhetően - NEM fogja azonnal kézbesíteni a válaszüzenetemet - kicsit elmoderálgatnak rajta - volt már példa rá nem is egyszer. Persze nem volt az üzenetben soha semmi szabálytalan, de ez egy automatikus szűrő, fennakad a válasz - ki tudja miért? -, amit aztán, gondolom egy munkatárs "elemezget", amikor épp arra kerül a sor.


Jelenlegi ára: 6 500 Ft
Az aukció vége: 2022-04-19 01:01 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése