2021. április 26., hétfő

Bose 2.1 hangfalrendszer - Jelenlegi ára: 60 000 Ft

Bose Acoustimass 5 V 2. 1 sztereó hangszórórendszer
Tágas hangzás kedvenc zenéihez.
Az Acoustimass 5 Széria V rendszerrel minden egyes hangot tökéletesen hallhat. A két vékony profilú, átdolgozott Direct/Reflecting Széria II hangszóró stílusos megjelenést ad a rendszernek. Az elrejthető Acoustimass modulnak köszönhetően pedig minden kedvencében megfelelő basszust biztosít. Amennyiben egy nagyobb szobát szeretne megtölteni zenével, ez a rendszer a tökéletes választást jelent.
Tágas sztereó hangzás egy elegáns rendszerből
Az áttervezett Direct/Reflecting Széria II hangszórók tiszta, élethű hangzással töltik meg a szobát
Erőteljes mély hangzás az elrejthető Acoustimass modulból
A kábelek és csatlakozók a csomag részét képezik, és a sztereó erősítőhöz való könnyű csatlakoztatás érdekében egyértelmű jelzéssel vannak ellátva
Telt hangzás. Vékony kivitel.
A Direct/Reflecting Széria II kockahangszórók elegáns kialakítása felhívja magára a figyelmet. A hangszórókban a precízen elhelyezett hangsugárzók gondoskodnak a szoba tágas hangzással való megtöltéséről, hogy a hangszóró minden tartományban egységesen jól szóljon, és ne alakuljanak ki kitüntetett helyek. A hangszórók emellett a külön kapható konzol segítségével falra szerelhetők, és a kiálló rész 5 centiméterrel közelebb van a fal síkjához, mint az előző modellek esetén.
Tegye zenéit szenvedélyesebbé
Egy stabil basszus vagy egy ütős dob segít élettel megtölteni a számokat. Az Acoustimass modul pontosan ilyen basszust produkál, minden hangerőszint mellett precíz hangzással hallható torzítás nélkül. Rejtse el szem elől a modult, és olyan lesz, mintha ez a gazdag hangzás mindössze az apró kockahangszórókból áradna.
Műszaki adatokméretek/tömeg
Dir ect/Reflecting speakers: 18. 95 cm H x 8. 32 cm W x 8. 49 cm D (1 kg)
Acoustimass module: 35. 5 cm H x 19 cm W x 48 cm D (8. 5 kg)
RMS teljesítmény : 200 W

Jelenlegi ára: 60 000 Ft
Az aukció vége: 2021-04-26 23:48 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése