2021. január 28., csütörtök

4 funkciós paracord túlélő karkötő -fekete - Jelenlegi ára: 2 390 Ft


Hossza:
22 cm
Szélessége:
28 mm
4 funkciós paracord túlélő karkötő
Tán a legférfiasabb kiegészítő, amit valaha kitaláltak! A divat régóta terjed a férfiak körében, egyre többen viselnek paracordból készült karkötőket, melyeknek már számtalan színváltozata létezik, ráadásul újabban akár extra kiegészítőkkel is ellátják őket.
Ezek a karkötők szinte elengedhetetlenek a túléléshez, ha kirándulni, hegyet mászni, akár építkezni szeretnénk ? Vegyük rögtön a zsinórt, amiből a karkötő készült: a paracord a a parachute cord (ejtőernyő zsinór) rövidítése, mely nagyon szigorú előírások szerint készül. Az ejtőernyő zsinór karkötő MIL-SPEC MIL-C-5040 Type III  szabványú paracord, belseje hét fonott zsinórt rejt, sértetlenül 550 font (kb. 250 kg) teherbírású. Rendkívül ellenálló, nem árt neki sem a víz, sem a tartós UV sugárzás, könnyű, és mégis nagyon erős. Tehát ha megszorulunk, és mindenképp kellene valami erős kötél, rögtön kéznél van 3-3, 2 méternyi belőle a csuklónkon, már használhatjuk is!
A csatban több kiegészítőt is elrejtettek: megtalálható benne egy síp, mely hasznos, ha elszakadunk társainktól, és jelt szeretnénk adni magunkról, megtalálható a csatban még egy komplex kis tűzgyújtó szerkezet is, valamint egy éles kis vágó eszköz.   Ha ilyen karkötőt viselünk, nem leszünk akkora bajban még akkor sem, ha hűvösebbre fordul az idő!
Mindezek mellett a karkötő még jól is néz ki, roppant férfias megjelenést biztosít viselőjének!


Jelenlegi ára: 2 390 Ft
Az aukció vége: 2021-01-29 04:39 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése