2020. december 30., szerda

MAGNAPRESS MX - Az öngyógyítás hatékony eszköze - Jelenlegi ára: 230 000 Ft

A Magnapress MX két északi és egy déli pólusú irányított permanens mágnest tartalmaz. A feltaláló által megadott akupunktúrás pontkombináción pótolva a mágnesességet, az akupunktúrához hasonló gyógyító hatás tapasztalható.  
A pozitív és negatív komponens egymással szembehelyezve olyan mágneses erőteret hoz létre, amely képes a biológiai egyensúly fenntartására és helyreállítására. Az egyszerű, pár perces alkalmazással lehetőség nyílik az immunrendszer harmonizálására, az energiák aktiválására, a testsúly beállítására is. A használati útmutatóban közel százötven elváltozás/betegseg kiegészítő kezelésére alkalmas akupunktúrás pontkombináció található.  
A mágnesesség megfelelő pótlása alkalmas továbbá csonttörések rehabilitációjának elősegítésére, műtéti beavatkozások utáni rehabilitáció meggyorsítására, krónikus fájdalmak kezelésére, idegesség, nyugtalanság, álmatlanság és félelmek enyhítésére, az idegrendszer megerősítésére.
A megadott akupunktúrás pontok mágneses feltöltése növeli az életenergiát, harmonizálja az immunrendszert, késlelteti a szervezet öregedését, így testi-lelki értelemben fiatalon tart.
Hasznalati kezikonyv is jar hozza. EREDETI ARA 350. 000 FT VOLT, MOST AKCIOSAN ELADO 230. 000 FT-ERT.

Jelenlegi ára: 230 000 Ft
Az aukció vége: 2020-12-31 09:08 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése