2020. október 29., csütörtök

DORMEO AdaptiveGO paplan- és párnaszett - menta színben - Jelenlegi ára: 9 990 Ft

DORMEO AdaptiveGO paplan- és párnaszett
Prémium minőségű, egész évben használható, habkönnyű és meleg ágyneműszett érzékeny hőszabályozó technológiával: ha meleged van, lehűt, ha fázol, felmelegít.
Egyszemélyes szett: 140x200 cm-es paplan és 50x70 cm-es párna.
Praktikus, újrafelhasználható táskában.
Luxus kényelem
Aludj jól, és ébredj minden reggel tökéletesen felfrissülve és tele energiával! Ez a szett a puhaság és a megtámasztás egyensúlyát, tehát a lehető legjobb alvási környezetet nyújtja egész évben.
A szett tartalma:
Nagyon puha, prémium minőségű paplan, amelyet minden évszakban használhatsz
Klasszikus párna, amely bármely testhelyzetben a legjobbat nyújtja
Újrahasznosítható hordtáska az egyszerű tároláshoz és a praktikus szállításhoz
Meleg vagy hűvös? Hagyd, hogy a tested válasszon!
Ha éjszakánként meleged van vagy fázol, folyamatosan ki- vagy betakarózol, és emiatt nehezen tudsz aludni, akkor valószínűleg rossz párnát és paplant használsz.
A megoldás az új AdaptiveGo ágyneműszett, amely innovatív, hőszabályozó technológiával segíti a pihenésedet. A titok a párna- és paplanhuzat Svájcban kifejlesztett,  forradalmian új adaptív bevonatában rejlik. A szövetkezelés nyomán a huzat érzékeny anyaggá alakul, amely reagál a test hőmérsékletére. Amikor kezd meleged lenni, az anyag felszívja, majd elpárologtatja a hőt és a nedvességet, így gyorsan lehűt. Amikor a testhő csökken, a párolgás is gyengül, és a szövet kellemes melegben tartja a testedet.
Könnyű, meleg és lélegző
Az AdaptiveGo párna és paplan Wellsleep®  advanced mikroszálakkal vannak töltve, hogy megfelelő szellőzést biztosítsanak. Ez a speciális töltet egész éjszaka optimális hőmérsékletet teremt és elősegíti a kényelmes alvást. Emiatt ez a paplan rendkívül praktikus, és az év minden évszakában ideális. A gyártáshoz felhasznált anyagok rendkívül könnyűvé teszik a paplant, amely puha érintéssel és melengető öleléssel kényeztet.
A Wellsleep® advanced mikroszálak azonban nem csak a puhaságért felelnek. Az érzékeny bőrűek vagy az allergiában szenvedők biztosak lehetnek abban, hogy ez a mikroszálas paplan hipoallergén védelmet biztosít a bőrük számára.
Öröm a testnek, öröm a szemnek
Ezt a csodálatosan puha paplant a szövetébe varrt minta teszi különlegessé.
Kiváló minőségű szövet, átlag feletti szálsűrűség! Az AdaptiveGO párna- és paplanhuzat szövetében egységnyi területen 300 tartós és ellenálló, puha és kellemes tapintású szál gondoskodik a kényelmedről. A sűrű szövés garantálja, hogy az eredeti minőség, a puhaság és a könnyű kezelhetőség hosszú évek múlva is megmarad.
Saját igényeidnek megfelelően állíthatod be a párna magasságát és keménységét.
Az AdaptiveGO párna optimális alátámasztást biztosít a nyakad számára, így testtartásod alvás közben nem terheli a gerincedet. Ráadásul beállíthatod a párna keménységét és magasságát,  így az mindig személyre szabott kényelmet biztosít. Nem számít, hogy milyen testhelyzetben szeretsz aludni, mert ez a párna minden alvási pozícióban gondoskodik a kényelmedről. Remek választás azok számára, akik ügyelnek nyakuk és fejük megfelelő helyzetére alvás közben. Tökéletes választás háton, hason vagy oldalt alvók számára.
Könnyen kezelhető
A teljes szett 40° C-on mosható. Mosás után és száradás közben rázogasd meg, hogy elkerüld a töltet csomósodását. A termék minőségének megőrzése érdekében mindig alaposan szárítsd meg a párnát és a paplant.
 

Jelenlegi ára: 9 990 Ft
Az aukció vége: 2020-10-30 00:06 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése