2020. július 31., péntek

Mennyezeti ventilátor távirányító, fekete, Westinghouse - Jelenlegi ára: 31 310 Ft

 Távirányító Westinghouse mennyezeti ventilátorokhoz
Érintőkijelző
Időzítő funkció
Elemes működés, 4 db mikroelemről (nem szállítjuk vele)
Határtalanul kényelmes
Érezze magát szabadnak: egy érintőkijelzővel lehetősége van, hogy a Westinghouse vezeték nélküli távirányítóval kényelmesen szabályozzon egy vagy több Westinghouse ventilátoron 4 sebességet vagy a fénybeállítást. Probléma nélkül vezérelhet egyszerre több mennyezeti ventilátort úgy, hogy a frekvenciát mindegyik készüléken ugyanarra állítja. A beépített időzítő funkcióval beállíthatja, mennyi idő múlva kapcsoljon ki a mennyezeti ventilátor. Ezzel energiát spórol.
Jellemzők:
Be-/kikapcsoló a forgáshoz ? 4 sebességfokozat ? Időzítő funkció ? Be-/kikapcsoló a világításhoz (nincs dimmer funkció).
Műszaki adatok:
Alkalmas (mennyezeti ventilátor): Westinghouse ? Energiahatékonysági osztály (A++ - E): n/a ? Szín: Fekete ? Tartalom: 1 db ? Tartozék típus (ventilátor): Mennyezeti ventilátor távirányító
Figyelem:
Az összes Westinghouse modellhez alkalmas, kivéve a Hugger modelleket (pl. az Everett modell). Több mennyezeti ventilátor működtetésekor szükséges az egységes frekvencia beállítása valamint mennyezeti ventilátoronként egy-egy vevő telepítése ahhoz, hogy azok egyszerre legyenek távirányíthatók egy távirányítóval.
Nem kombinálható fali kapcsolóval!
A termék kiszállítási ideje 4-5 munkanap.
A termék cikkszáma: #445150


Jelenlegi ára: 31 310 Ft
Az aukció vége: 2020-08-01 10:11 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése