2020. február 28., péntek

Azazel - Borisz Akunyin - első kiadás - Jelenlegi ára: 1 200 Ft

Azazel - Borisz Akunyin
Bejegyzés- és szakadésmentes, nem könyvtári, jó állapotban
2002, első kiadás
2002-ben indította útjára az Európa a Fandorin-sorozatot, s ma már „ erasztománok” ezrei várják nálunk is a mind újabb részeket: a zseniális nyomozó, Eraszt Fandorin újabb kalandjait.
Itt az ideje tehát, hogy azoknak, akik később kapcsolódtak be, közreadjuk Borisz Akunyin immár világhírű krimisorozatának első részeit: a legelsőt már csak azért is, mert hollywoodi film készült belőle, melynek forgatókönyvét Paul Verhoeven írta, s olyan sztárok játszanak benne, mint Anjelica Huston és Milla Jovovich.
Az Azazel elején Eraszt Fandorin a moszkvai rendőr-főkapitányság tejfölösszájú írnoka, akit egy furcsa öngyilkossági ügy nem hagy nyugodni – igaz, hogy holmi nihilisták naponta ölik meg magukat, de itt a részletek sehogy sem stimmelnek. A szálak előbb egy démoni szépségű nőhöz vezetnek, aki az ifjú egyetemistát ravaszul rávette az öngyilkosságra, majd pedig… Nos, az ügy egyre bonyolultabb, de az ifjú Eraszt Fandorin hátborzongató kalandok közepette kibogozza a rejtélyt. S közben élete nagy szerelmét is megtalálja…
Átvehető személyesen:  Szolnokon egyeztetés után
Előreutalás után / utánvéttel FoxPost csomagterminál és FoxPost házhozszállítás a termék mérete alapján az aktuális díjszabás szerint - 6000 Ft felett kedvezményes FoxPost árak!
Előreutalás után / utánvéttel postán keresztül (háznál, postán maradó, MOL/COOP, postai csomag-automatánál) a termék súlya alapján az aktuális díjszabás szerint.
Részletek, díjak:
 http: //www. vaterafutar. hu//

Jelenlegi ára: 1 200 Ft
Az aukció vége: 2020-03-20 10:12 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése