2019. december 29., vasárnap

Matrix Biolage Advanced Fulldensity sampon, kondicionáló és hajerősítő spray szett gyenge hajra - Jelenlegi ára: 10 900

Eladó a képen látható Matrix Biolage Advanced Fulldensity sampon, kondicionáló és hajerősítő spray szett/csomag, teljesen új, bontatlan. Egyben a feltüntetett áron eladó, de kérésre megbontom az alábbi árakon:
 
Spary vékonyszálú hajra: 125 ml- 4000 ft
Hajvastagság növelő kondicionáló 200 ml- 3800 ft
Sampon gyenge tartású hajra 250 ml- 4000 ft
A készítmények nem tartalmaznak káros parabéneket, tehát teljesen biztonságosak a fejbőr számára. Már az első használat után észrevehető, hogy a szálak minősége határozottan javul és a szálak rugalmasabbak lesznek. A haj vastag, fényes és egészségesebb lesz! A termékek ápolja és erősíti a hajszálakat, gátolják azok idő előtti elöregedését, így a haj dúsabb és erősebb lesz.
A szálak lágyabbak és vastagabbak lesznek. A haj törékenysége látványosan csökken. A készítmény megerősíti a hajszálak szerkezetét, fényes és sima szálakat kölcsönözve. A haj selymes és rugalmas lesz. A termék helyreállítja a hajszálak nedvességtartalmát, így a szálak nem lesznek szárazak, hanem fényesek és csillogóak.
Átvehető előre egyeztetett időpontban és helyszínen a Belvárosban, vagy (Foxposta, MPL üzleti csomag) előre utalás után postázom az aktuális díjszabás alapján.

Jelenlegi ára: 10 900 Ft
Az aukció vége: 2020-01-19 15:37 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése