2019. szeptember 1., vasárnap

Forever Miss Splendy 4 személyes kávéfőző - Jelenlegi ára: 8 390 Ft

Négyszemélyes inox kávéfőző Praktikus, funkcionális és tartós elegancia. A Miss Splendy az igazi rozsdamentes kávéfőző. 18/8 rozsdamentes acélból készül és elnyűhetetlen. Alkalmas indukciós főzőlapon való használatra is. Tulajdonságai Ergonomikus fogantyú: az új ergonomikus formájú fogantyú bakelitből készül, mely ellenáll a magas hőmérsékletnek. Robosztus és megbízható. Rozsdamentes acél: anyaga elnyűhetetlenné teszi a kávéfőzőt és évekig megőrzi ragyogó fényét. Mosogatógépben elmosható. Szilikon tömítés: könnyű kicserélni, higiénikus szilikonból készül, könnyű tisztítani, hőálló és tartós. Az alkatrészek hozzáférhetők. Ergonomikus nyitás: ergonomikusan a perem szélénél elhelyezett gomb könnyen nyithatóvá teszi a kávéfőző fedelét, lehetővé téve az egykezes használatot. Tükörfényes polírozás: fényes kivitel, köszönhetően a nagyon gondos fényezési folyamatnak, mely kiemeli vonalait és esztétikus megjelenését. A kávéfőző aljának átmérője: 8 cm.
Gáz, elektromos, kerámia és indukciós főzőlapon is használható.
Rozsdamentes acélból készül, mosogatógépben való mosását nem ajánljuk. Olasz minőség és dizájn.
Magyar használati utasítással.
Alkatrész utánpótlás megoldott. Hasznos tudnivalók kotyogókhoz Amennyiben indukciós főzőlapon szeretné használni ezt a kávéfőzőt, vásárlás előtt az indukciós lap használati útmutatjából tájékozódjon, hogy mekkor a legkisebb átmérőjű edény, amelyet az indukciós főzőlap melegíteni tud. Kicsomagolás után szíveskedjék ráhelyezni a kávéfőzőt az indukciós lapra (kávé és víz beletöltése nélkül! ) és ellenőrizni, hogy működik-e.
Garancia: 2 év garancia
Márka: Forever Italia
Adagok: 4
Anyagösszetétel: 18/8 rozsdamentes acél
Méret: talp átmérő: 8 cmA szállítási határidő Foxpost szállítási módnál 1-2 munkanappal meghosszabbodhat.
Kérjük, vegyék figyelembe, hogy csak a megadott szállítási módokat tudjuk alkalmazni. Postával (ajánlott levél, postán maradó csomag stb. ) sajnos nem áll módunkban szállítani.
Köszönjük megértésüket.

Jelenlegi ára: 8 390 Ft
Az aukció vége: 2099-01-01 00:00 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése