2019. szeptember 3., kedd

Bunchems bogaras formázó készlet - 60 db - Jelenlegi ára: 2 890 Ft

Bunchems bogaras formázó készlet - 60 db
Cikkszám:  6026097c
Állapot:  Új
EAN:  778988121610
Szerezzen örömöt gyermekeinek a Bunches kreatív építőjáték készlettel, amely a gyerekeket mindig nagy örömet hoz. 60 darab speciálisan módosított golyó található benne, amelyek könnyen egymásba illeszkednek, és számos ábrát, illetve alakokat lehet belőlük képezni.
A készlet garantálja a végtelen játékot, s a gyerekek élvezhetik a nagy szórakozást. Az egyedülálló felülettel rendelkező golyók, könnyen egymásba illeszkednek, lehetővé téve bármit összerakni, a saját ötlete szerint.
Az egyedi kreatív készlet segít a gyermekek képzelőerejének, ügyességének, és a motorikus készségek fejlesztésében. A színes golyókat kényelmesen lehet összekapcsolni, de szétkapcsolni is. Ez lehetővé teszi számukra, hogy új alakokat hozzanak létre, és új kalandokat élvezzenek velük. A csomagban található praktikus tartozékokkal, az alakoknak olyan testrészeket adhat hozzá, mint a például a szemek, száj, bajusz, vagy szemüveg.
Felnőtt felügyelet jelenlétében 4 éven felüli gyermekek számára alkalmas – az építőjáték készlet apró darabokat tartalmaz, amelyeket a gyerekek netalán lenyelhetnek.
A kép csak illusztráció !
Vásárlási információk:
Tisztelt Érdeklődő!
Ön jelenleg egy cég termékét böngészi. Ennek megfelelően csere nem aktuális, az ár fix, a számlát küldjük a termékkel!  
A termékhez elérhető szállítási módokat és aktuális árakat (ez termékenként eltérő lehet) a szállítási információk fülre kattintva tekintheti meg!


Jelenlegi ára: 2 890 Ft
Az aukció vége: 2019-09-24 09:25 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése