2018. március 28., szerda

Xiaomi YI ULTRA DASH autós menetrögzítő kamera - 1 ÉV MAGYAR JÓTÁLLÁS (80639) - Jelenlegi ára: 31 700 Ft

Xiaomi YI ULTRA DASH autós menetrögzítő kamera - 1 ÉV MAGYAR JÓTÁLLÁS (80639)
Fontos tudnivalók vásárlás előtt:  
Az utaláshoz az infot automatikusan küldi a rendszer, ezért nem írok külön emailt.  
Az utalásra 7 munkanap áll rendelkezésre, ha nem valósul meg kénytelen vagyok negatív értékellést adni és újraindítani az aukciót!
Szállítási idő 2-5 munkanap!
Több termék rendelése esetén egyeztessük a postaköltséget!  A Termék nem rendelkezik dobozzal, buborékos csomagolásban értékesítem, sértetlenül.
További termékeim itt tekintheti meg
Ismertető:
1 év gyártói garancia!
 XIAOMI   ULTRA DASH 
autós menetrögzítő kamera
 
 
 
 
YI ULTRA DASH CAMERA
Vezess okosabban, láss tisztábban
 
2. 7K FELBONTÁS ÉS KIVÉTELES KÉPMINŐSÉG
A 1080p FullHD felbontásnál kétszer tisztább, részletgazdagabb képet készít, amikor szükséges, az új Yi Ultra Dash kamera. Készíts tiszta és jól látható képeket a rendszámtáblákról, útburkolati jelekről, közlekedési-, és utcanév táblákról anélkül, hogy bármilyen fontos részletet elvesztenél. Még akkor is, ha egy menetrögzítő kamera rögzíti a balesetet, a legfontosabb részletek hiányában a felvétel használhatatlan lesz.  
A Xiaomi Yi Ultra Dash kamerával mindig lesz bizonyítékod, mikor a leginkább szükséged van rá.
KIEMELKEDŐ ÉJSZAKAI TELJESÍTMÉNY
Nagy érzékenységű fényszenzor kombinálva nagy fényerejű lencsével – a Yi Ultra Dash f/1. 9 nagy fényerejű lencsével rendelkezik, amely élénk, 2. 7K felbontású képet biztosít még kedvezőtlen fényviszonyok mellett is. A szuper-érzékeny képérzékelő kivételesen tiszta felvételt eredményez még este is.
 
NANO-MÉRETŰ KÉPFELDOLGOZÓ TECHNOLÓGIA
A 2. 7K felbontás garantálja a minőségi felvételkészítést: az A17 1. 25 GHz-es képfeldolgozó processzor és az A7 800 MHz-es kétmagos rendszerchip beépített Neon grafikus gyorsítóval rendelkezik, amely nagy sebességű képfeldolgozást tesz lehetővé. A 28 nm-es gyártástechnológiával készült CPU jobb teljesítményt biztosít, alacsonyabb áramfelvétel mellett.  
A H. 264-es kódolási technológia csökkenti a 2. 7K-s fájlok méretét, nagyobb tömörítési és kódolási sűrűséget eredményez, és a nagy felbontású 2. 7K videó felvételek tárolása/visszajátszása is sokkal egyszerűbb lesz.
 
2, 7” -OS SZÉLESVÁSZNÚ KIJELZŐ
Nem túl nagy, nem túl kicsi – pont megfelelő! A 2. 7” a tökéletes méret egy autós menetrögzítő kamera esetében. A látótér csökkentése és a holt tér növelése nélkül egy kiváló minőségű előnézetet nyújt a felvétel készítés közben az útról. A 4 gombos kezelőfelület intuitív és könnyen kezelhető minden korosztályú sofőr számára.
 
 
140° -OS SZÉLES LÁTÓSZÖGŰ LENCSE
Háromsávos lefedettség – torzítás nélkül. A 140°  az ideális látószög: kényelmesen lefed akár 3 sávot is, lencsetorzítás nélkül, így többet láthatsz, anélkül, hogy kimaradnának a részletek.
 
HANGVEZÉRLÉS
Engedelmeskedik a parancsaidnak: a YI mesterséges intelligenciával felszerelt okos hangvezérlési technológiája egyszerűvé és hatékonnyá teszi a hanggal való vezérlést. A funkció jelenleg a videó felvétel elindítását és a sürgősségi felvételkészítést támogatja, de a későbbi firmware frissítésekben új parancsokkal kerül bővítésre.
 
BEÉPÍTETT WIFI – CONNECTED SMART DASHCAM FUNKCIÓ
Beépített WiFi adapter – valós idejű visszajátszás a telefonodon.  
Bárhol és bármikor visszajátszhatod a videókat, csak indítsd el a Yi Smart Dashcam alkalmazást és csatlakozza a kamerához WiFi-n keresztül.
 
 
 
MEMS 3-TENGELYES
GRAVITÁCIÓS SZENZOR
- Mindig készen áll a felvételre -
Hirtelen ütközés esetén a beépített, 3 tengelyes gravitációs szenzor azonnal aktiválódik. Az ütközés felvétele tárolódik és azonnali írásvédelmet is kap, így további használat esetén sem íródik felül. A 3 tengelyes gravitációs szenzornak 3 fokozatban változtatható az érzékenysége a vezetési szokásaid függvényében: Magas, Közepes és Alacsony.
  
SZÉLES DINAMIKATARTOMÁNY (WDR)
A Yi Ultra Dash kamera szürkületi észleléssel és ún. WDR (Wide Dinamic Range – széles dinamikatartomány) funkcióval is rendelkezik, amely kivételes teljesítményre teszi képessé még alacsony megvilágítás mellett is. A magas minőségű, teljes felbontású WDR videó kristálytiszta, nagy kontrasztú és részlet-gazdag felvételeket biztosít.
6-TAGÚ ÜVEG LENCSE ÉS HIHETETLEN ÉJSZAKAI TELJESÍTMÉNY
Készíts élénk felvételeket minden utadról! Az egyedi lencse felépítés tisztább és még vibrálóbb képet eredményez. Nagy fényerejű, f/1. 9 hattagú lencserendszer szállítja a gyönyörű színeket a 2. 7K (4 millió pixel) felbontású, nagy érzékenységű képszenzorhoz.
A nagy pixelméret és magas érzékenységű terület több fényt enged a képérzékelőre, amely élesebb, részletgazdagabb képet biztosít, csökkentett zajszinttel.
 
 
MÉHSEJT-STÍLUSÚ SZELLŐZŐRÁCS – A LUXUS INSPIRÁLTA
A kamera elegáns és praktikus méhsejt-alakú szellőzőrácsokat kapott, amely biztosítja a levegő megfelelő áramlását a készüléken belül a Yi Ultra Dash kamera stabil működésének érdekében még akár a legmelegebb, nyári napokon is.
 
ELEGÁNS KIALAKÍTÁS
Extrakönnyű, a repülésben használt alumínium alapanyag - a könnyű légiközlekedési alumínium egyedülálló öntési eljárással készül, amely kombinálva a DSLR képekhez hasonló típusú lencsékkel a kamerát elegánssá, vékonnyá és kifinomulttá teszi.
Szerelje fel a kamerát a tartóra és rögzítse a 3M ragasztóval. Fektesse le a töltő vezetéket az autóban, elrejtheti a burkolati elemek mögé. Helyezze az autós töltőt a szivargyújtó csatlakozóba, majd csatlakoztassa az USB kábelt.
 
 
NAGY TUDÁSÚ MOBIL ALKALMAZÁS
 
Kamera csatlakoztatása, élőkép
Kép / videó készítése és megosztása
Elkészült felvételek visszanézése / átmásolása a telefonra
Beállítások (pl. felbontás, dátumpecsét, LCD, hangok, vezetési napló, hangvezérlés)
A kamera firmware-ének frissítés az applikáción keresztül WiFi-n
Online felhasználói kézikönyv (angol nyelven)
Online közösségi terméktámogatás elérése (fórum – angol nyelven)
1 év garancia
 
ÁT NEM VETT CSOMAGOK:
A csomag feladását Önnek bármikor lehetősége van módosításra. Ha a Címzett szándékosan nem veszi át (pl. elfelejtette lemondani a feladást megelőzően 1 munkanappal ) visszautasítja a megrendelt csomag átvételét, elfelejti átvenni stb. ), úgy a feladási- és visszaszállítási díjakat a Megrendelőre terheljük és felszámításra kerül. Továbbá minden károkozás a Megrendelőt terheli. A csomag újraküldését kizárólag a csomag ellenértékének előre történő kifizetése esetén áll módunkban ismételten elindítani. Amennyiben a károkozás szándékos vagy rosszindulatú volt és ismét megrendelés érkezik áruházunkba ugyan erről a címről, úgy kizárólag előrefizetéssel van módunkban teljesíteni a kérést. Amennyiben nem szándékosság történt, hanem egyéb tényezők akadályozták az átvételt, úgy kérem, jelezze nekünk kapcsolati elérhetőségeink valamelyikén és megoldást keresünk a fennálló probléma kezelésére és jóhiszeműen járunk el. Amennyiben ez a megoldás sem vezet sikerhez, úgy fel fogjuk számolni a fent említett költségeket, melyet szükség esetén jogi úton (is) érvényesítünk. Minden általunk megállapított költség a Megrendelőt terheli károkozás, csalás vagy hamis és rosszindulatú megrendelés esetén, melyet jogi úton érvényesítünk és a rendelkezésünkre álló adatok alapján eljárást kezdeményezünk a Hatóságok felé. Ha utánvételes csomag nem kerül átvételre és azt vissza kell hozatnunk saját költségünkre, úgy legközelebb ugyan arra a címre nem minden esetben teljesítünk megrendelést. Természetesen megbeszélés esetén mi is jóhiszeműen járunk el az ügyfeleinkkel. Azonban fenntartjuk a jogot, hogy saját megítélésünk alapján bizonyos címekre kizárólag előrefizetés után postázunk, vagy egyáltalán nem kézbesítjük ki a megrendelt termékeket. Amennyiben az Eladó úgy dönt, hogy nem küldi ki, vagy csak előrefizetés után postázza a megrendelt árut, arról minden esetben értesítést küld a megadott e-mail címre. Az Eladó fenntartja a jogot, hogy a már visszaigazolt megrendelést visszamondja és/vagy megtagadja a szállítást.

Jelenlegi ára: 31 700 Ft
Az aukció vége: 2018-04-17 11:20 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése