2017. május 28., vasárnap

EXTRA WELLNESS FŐSZEZONBAN, hétvégén is Balneo Hotel Zsori Thermal&Wellness**** MEZŐKÖVESD 1 ft-ról - Jelenlegi ára: 2 0


 
Balneo Hotel Zsori Thermal & Wellness **** Mezőkövesd
NYÁRI FŐSZEZONBAN IS ! NINCS HÉTVÉGI FELÁR !
A gyógyvizéről híres Zsóry-fürdőn fekvő szálloda kiváló wellness szolgáltatásokkal, kényeztető kezelésekkel és ínyenc gasztronómiával csábítja vendégeit Budapesttől csupán egy órányira.
Legyen az kulturális program, természetjárás vagy városlátogatás, számos lehetőséget kínálnak. Matyóföld szívében várják a pihenésre vagy aktív feltöltődésre vágyókat, karnyújtásnyira a Tisza-tó vadregényes vízi világától, a Bükk valamint a Mátra vonulataitól és az egri borvidéktől.
A Balneo Hotel Zsori Thermal & Wellness**** Mezőkövesden, az Európa-szerte elismert Zsóry -fürdő közvetlen közelében található. A szálloda 134 erkélyes szobája a legkülönfélébb igényeknek megfelelően került kialakításra. A Thermal Area teljességét négy medence biztosítja. Az élményfürdők, a gyógyvizes medencék és az úszómedence mellett szaunavilágunk kiválóan alkalmas a modern élet okozta stressz oldására. A Wellness Centrumban rekreációs kezelések, masszázsok, pakolások és fürdők teszik teljessé pihenését. Kínálatunk változatosságával, látványos gasztronómiai eseményekkel étkezéseiket élménnyé varázsoljuk!
Az utalvány tartalma :
- 3 nap/2 éjszaka szállás 2 fő részére Classic szobában
- bőséges büféreggeli és büfévacsora
- wellness részleg használata : belső és külső élmény és 2 Zsóry-vizes gyógymedence, finn-szauna, infra-szauna, gőzkabin, jég-, aroma-és sókabin, barlang zuhany.
-naponta frissítő vízi torna
- fitnesz terem korlátlan használata edzők útmutatásával, tanácsaival
-fürdőköpeny és wellness törülköző
-wi-fi
-parkoló használat
- ÁFA
Érvényes: 2017 december 23. -ig ( kivéve a kiemelt és ünnepi időszakokban )
Kiemelt időszakok : 2017 június 2-június 5, 2017 október 20-november 5.
LICITET NEM TÖRLÖK !
Beváltható a szállodával előre egyeztetett időpontban. Szabad időpontokról, gyerekárakról a szálloda tud információt adni.
A Balneo Hotel Zsori wellness részlege a földszinten található, ahonnan hatalmas ablakokon keresztül nyílik kilátás a szálloda kertjére. A felhőtlen pihenéshez kellemes és elegáns környezetet, hangulatos megvilágítást és a színek harmóniáját biztosítjuk.
Wellness részlegünkön vendégeink 240 m2 vízfelületen élvezhetik a teljes kikapcsolódást. Medencéinket vendégeink igényeinek széles skálájához igazítottuk így egyaránt megtalálható az élményelemekkel gazdagított medence, gyógyvizes termál medence és úszásra alkalmas mélyebb vízű, 12 méter hosszú medence is.
Gasztronómia
A Balneo Hotel Zsori Thermal & Wellness szállodai vendéglátása teszi valóban teljessé a pihenést.
·          Lobby Bár
·          Zsori terem
·          Panorama terem
·          Panorama Terasz
·          Grill Terasz a szálloda teraszán
 
„ Színvonal –  Minőség –  Egyediség –  Vitalitás”  ez a hotel gasztronómiájának mottója. A vendéglátás kínálatának változatossága, a kiszolgálás és a csatlakozó egyedi látványos gasztronómiai események az étkezéseket élménnyé alakítják.
 
„ Vitalitás –  Bőség –  Harmónia”  a reggeli étkezés alapelve. Egészséges ételek, fenséges bőséggel és teljes harmóniában a Wellness és Balneo érték rendjével. A büfé reggeli szigetein minden ínyenc talál számára finom étkeket.
 
„ Élmény –  Étkezés –  Látvány”  az esti étkezés élményt adó program is. A büfé illetve program vacsora nem egy egyszerű étkezés, hanem a szállodai élet egyik kiemelt programja. Az ételek, a kiszolgálás, a kiegészítések, a csatolt programok és a zene együtt nyújtják az élmény és látvány harmóniáját. A büfé vacsora étel választéka része lehet a gasztronómiai programokhoz kapcsolódóan egy pohár bor, koktél vagy pálinka.
 
„ Bár –  Thermal Terasz –  Vitál-koktél”  a szálloda halljában kialakított Lobby Bár és a Thermal Terasz a vendégek kényelmét szolgálja egész nap. A Lobby Bárból természetesen nem hiányozhatnak a legjelesebb magyarországi borászok nedűi, valamint az egri és bükkaljai borok sem.
 
 
Nemzetközileg elismert  konyhafőnökünk agilis csapatával  a gasztronómia tradicionális ízeit és a nemzetközi konyha remekeit varázsolják nap mint nap az asztalunkra.  
Egészséges ételek, fenséges bőséggel és teljes harmóniával a wellness és balneo értékrendjével.
 
 
A pihenni vágyók kényelmét tágas erkély, egyedileg szabályozható légkondícionáló, kényelmes olvasósarok, fotel, állólámpa, műholdas TV, wi-fi internet-csatlakozás, laptop méretű széf, Tv-monitor, telefon, minibár, fürdőköpeny, hajszárító és különféle fürdőszobai bekészítések szolgálják.
Három akadálymentesített (B kategóriás) szobánk van.
2017-ban minden kutyával és cicával érkező Vendégünknek kiemelt partnerünk,  a Josera super premium állateledel gyártó által biztosított ajándékcsomaggal kedveskedünk.
A kis kedvenceket minden esetben a gazdikkal egy szobában tudjuk elhelyezni, érkezésüket kérjük foglaláskor előre jelezni.
Házikedvenc felára: 4 900 Ft / éjszaka
Megkérjük, hogy a szállodában való pihenése alatt a következő kéréseknek legyen szíves eleget tenni:
Közösségi terekben a kutyát, cicát pórázon legyen kedves vezetni.
Kisállattal az étterem és a wellness részleg látogatása nem megengedett.
Amennyiben étkezéseit a teraszon kívánja elfogyasztani, ott kisállatát is szívesen fogadjuk. Keresse a teraszon elhelyezett vizes tálakat a nyári melegben kis kedvence hűsítésére.
A szobában elhelyezett etetőtálak a szobaleltár részét képezik, kérjük, hagyja a szobában távozáskor.
A szoba kilincsére legyen szíves kihelyezni a szobalányok tájékoztatására szolgáló kutyás információs táblát.
Kutyáját ne hagyja hosszú távon egyedül a szobában, mert ugatásával zavarhatja a többi vendég nyugalmát.
A sétáltatások során keletkező esetleges ürüléket a csomagban található zacskók segítségével legyen kedves összeszedni.
A kisállatok által okozott kárért a gazdát terheli anyagi felelősség.
Bízunk benne, hogy foglalás esetén a gazdik kellemes pihenése mellett kis kedvenceiknek is boldog pillanatokat szerezhetünk.
 
 
 
 
 
 
 
Kérem olvassa el az alábbiakat mielőtt leadja érvényes licitjét :
Az aukció a fent felsorolt szolgáltatásokat és adókat foglalja magába 2 személy részére.
Beváltható a szállodával történő előzetes egyeztetés alapján, kérésre foglalásban segítek.
Szabad helyekről a szálloda tud felvilágosítást adni.
A gyermekek elhelyezése és annak költsége a szálláshellyel való egyeztetést igényel.
Üdülési csekkel nem lehet fizetni, kizárólag banki átutalást vagy készpénzbefizetést tudok elfogadni.
Az utalvány átruházható, készpénzre nem váltható vissza.
Kérem vegye figyelembe, egyes szállodák szezonálisan tartanak nyitva és egyes szállodák utalványainál előfordulhat ideiglenes készlethiány
 
Az aukció a fent felsorolt szolgáltatásokat és adókat foglalja magába 2 személy részére.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 


Jelenlegi ára: 2 005 Ft
Az aukció vége: 2017-06-07 21:15 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése